GLASURIT

GLASURIT
GLASURIT je uspešna ter močna blagovna znamka, ki zagotavlja profesionalne ter prvovrstne rešitve že od leta 1898. Kombinacija teh dejavnikov je Glasurit povzdignila v vodilno znamko, ki izdeluje ličarske barve in lake, tako za osebna kot tovorna in komercialna vozila, npr. avtobusi. Njihov moto je ˝Profit with Glasurit˝, po katerem se ravnajo tako, da zagotavljajo kakovostne in varne rešitve za vse ličarske delavnice. V ta namen nenehno nagrajujejo svojo ponudbo izdelkov in storitev, ter vašo delavnico prilagajajo trendom. Glasurit ponuja inovativne barvne izdelke in sisteme za sijajne rezultate ličanja, nenehno izboljšuje svoja orodja za hitro in zanesljivo barvno ujemanje, širi svojo paleto svetovalnih storitev, ki pomagajo prepoznati potencial za prihranke in razvoj ter nenazadnje ponuja celovit program usposabljanja.
Kot rezultat nenehne inovacije in napredka, je Glasurit s svojimi kakovostnimi izdelki, zanesljivo prepričal vodilne proizvajalce avtomobilov po vsem svetu.

426Komentarji

MONTAŻ POLSATU I CANAL+

CYFRA
Polsat | Cyfrowa Telewizja Satelitarna | Canal Plus
(Wołomin, Pruszków, Warszawa, Otwock, Marki, Łomianki, Komorów, Sulejówek, Piastów, Konstancin, Grodzisk Mazowiecki, Błonie, Raszyn, Legionowo, Ożarów Mazowiecki, Podkowa Leśna, Zielonka, Piaseczno, Płochocin, Mińsk Mazowiecki, Babice)