Kategorije

Proizvajalci

Informacije

Akcije

Blagovne znamke 18 blagovnih znamk

na stran
Prikaz 1 - 12 od 18
 • BETAG INNOVATION

  Betag innovation je švicarsko podjetje, ki ponuja rešitve za popravilo toč, udrtin, plastik in ostalega. Orodje za avtoličarske in mehanične delavnice.

 • DEVILBISS

  0 izdelkov

 • FESTOOL Automotive

  3M™ Avtoreparatura in Festool Automotive Systems združujeta svoj obsežen nabor izdelkov.
  Centralizirana, visoko kakovostna, potrebam prilagojena ponudba tehnološko naprednega orodja, 3M™ abrazivov in preostalih izdelkov v procesu priprave na barvanje, prinašajo odgovor na vsako potrebo in zahtevo.

  Postavlja se popolnoma nov standard na področju raznolikosti in učinkovitosti izdelkov v procesu popravil vozil. Zanesljiv potek dela, s katerim je mogoče ves čas dosegati visoko kakovost.

 • GLASURIT

  GLASURIT je uspešna ter močna blagovna znamka, ki zagotavlja profesionalne ter prvovrstne rešitve že od leta 1898. Kombinacija teh dejavnikov je Glasurit povzdignila v vodilno znamko, ki izdeluje ličarske barve in lake, tako za osebna kot tovorna in komercialna vozila, npr. avtobusi. Njihov moto je ˝Profit with Glasurit˝, po katerem se ravnajo tako, da zagotavljajo kakovostne in varne rešitve za vse ličarske delavnice. V ta namen nenehno nagrajujejo svojo ponudbo izdelkov in storitev, ter vašo delavnico prilagajajo trendom. Glasurit ponuja inovativne barvne izdelke in sisteme za sijajne rezultate ličanja, nenehno izboljšuje svoja orodja za hitro in zanesljivo barvno ujemanje, širi svojo paleto svetovalnih storitev, ki pomagajo prepoznati potencial za prihranke in razvoj ter nenazadnje ponuja celovit program usposabljanja.
  Kot rezultat nenehne inovacije in napredka, je Glasurit s svojimi kakovostnimi izdelki, zanesljivo prepričal vodilne proizvajalce avtomobilov po vsem svetu.
 • MEGUIAR'S

  Vodilno podjetje na svetu, ki se od leta 1901 ukvarja z izdelavo hobby in profesionalne avtokozmetike. Kot se skozi čas razvijajo vozila, se razvija tudi blagovna znamka Meguiar's. Njihovi proizvodi so iz leta v leto boljši in bolj sofisticirani. Mirror Glaze in Meguiar's Ultimate serija je namenjena zagotavljanju najbolših rezultatov pri obnovi in zaščiti vozil. Gold Class pa je klasična Meguiar's linija, ki ponuja najboljše izdelke za nego vozil.
Prikaz 1 - 12 od 18