Čiščenje kopalniških površin s Permanon čistili

Čiščenje kopalniških površin s Permanon čistili

Izdelki za čiščenje in zaščito kopalniških površin. Vsi se vsakodnevno srečujemo z vodnim kamnom na kopalniških površinah in pa seveda tudi na pipah v kuhinjah, v službi. Kamen, ostanki šampona in umazanija se nabirajo tudi na tuš kabini in kadi. Ta umazanija je včasih zelo trdovratna in jo težko odstranimo. Da bi bilo čiščenje enostavnejše in bolj učinkovito vam predstavljamo sistem Permanon, za enostavno čiščenje in zaščito tuš kabin, kadi, pip.

1. Čistilo OMEGA:

Omega je koncentrat čistila za čiščenje vodnega kamna in ostankov urina. Primerno je za čiščenje vseh kopalniških in sanitarnih površin.

Čistilo Omega 20ML + 0.5L vode zmešamo v razpršilki. Raztopino napršimo na mokre površine ter temeljito očistimo z gobico. Po čiščenju, površino temeljito speremo.

POZOR: V primeru večje prisotnosti vodnega kamna vam svetujemo, da ne povečujete koncentracije čistila, temveč ponovite postopek čiščenja. Popazite na občutljive materiale in krom. Ne dovoliti, da se čistilo Omega zasuši na površino.

2. PSI+14 GOLDLINE zaščita na bazi silicijevih delcev:

PSI+14 Goldline 50ML + 0.5L vode zmešamo v razpršilki. Enakomerno napršimo na suho tuš kabino od spodaj navzgor (tudi na pipo, keramiko, tla), površino osušimo s krpo.

NASVET ZA ZAŠČITO KERAMIKE: Keramiko očistite in pustite da se osuši. Suha površina bo imela večjo vpojnost. Pripravljeno raztopino PSI+14 enakomerno napršite po celotni površini, lahko pustite delovati 5-10min in zbrišite do suhega. V kolikor je keramika v videzu naravnega kamna in je bolj odprte strukture, priporočamo, da koncentracijo PSI+14 povečate za cca. 30ML in tako dosežete večjo učinkovitost zaščite na poroznih materialih.

Pripravljene raztopine so uporabne 1 teden. V primeru priprave raztopin z destilirano vodo, je rok uporabe cca. 6 mesecev.

3. Vzdrževanje površin s SANIDES 2V1 (že pripravljena raztopina):

Za vzdrževalno čiščenje priporočamo Sanides 2v1, ki vsebuje čistilo in silicijeve delce, kar pomeni, da zaščiteno površino v enem koraku očistite in obnovite zaščito.

Sanides 2v1 z razdalje 20cm enakomerno poškropimo po steklu tuš kabine (toliko, da je celotno steklo prekrito v tankem sloju), po umivalniku, keramiki, pipah. Lahko pustimo delovati kakšno minuto, nato jih očistimo z mokro krpo, splaknemo z vodo in osušimo. Površine bodo očiščene, zaščita pa obnovljena.

210Komentarji

MONTAŻ POLSATU I CANAL+

CYFRA
Polsat | Cyfrowa Telewizja Satelitarna | Canal Plus
(Wołomin, Pruszków, Warszawa, Otwock, Marki, Łomianki, Komorów, Sulejówek, Piastów, Konstancin, Grodzisk Mazowiecki, Błonie, Raszyn, Legionowo, Ożarów Mazowiecki, Podkowa Leśna, Zielonka, Piaseczno, Płochocin, Mińsk Mazowiecki, Babice)

INSTALATORZY ANTEN WARSZAWA

Wiele salonów firmowych telewizji cyfrowej Polsat i Canal+ oferuje sprzedaż pakietów z abonamentem telewizyjnym nie zapewniając obsługi technicznej czyli montażu i ustawienia anteny satelitarnej. W takiej sytuacji musimy szukać instalatora na portalach internetowych lub lokalnej prasie z ogłoszeniami, niestety nie jesteśmy w stanie określić jakości usług oferowanych przez tych fachowców. Najpewniejszym rozwiązaniem jest więc odszukanie salonu w Warszawie i województwie mazowieckim współpracującego z lokalnym monterem anten satelitarnych, dzięki temu zyskamy pisemną gwarancję na wykonaną usługę i pewność, że zainstalowana antena satelitarna, będzie nam odbierała sygnał telewizyjny przez wiele lat bez zakłóceń i problemów technicznych.